Χαιρετισμός Προέδρων – Κυπροελλαδικό Συνέδριο 6/7 Μάιου 2017

Χαιρετισμός Προέδρων – Κυπροελλαδικό Συνέδριο 6-7 Μάιου 2017
Συμμετοχή Δωρεάν

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες ,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, η Ακτινολογική Εταιρεία Κύπρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία, σας καλωσορίζουν στο 4ο Κύπρο-Ελλαδικό Ακτινολογικό Συνέδριο.

Η ανάγκη της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις νεότερες εξελίξεις της Ακτινολογίας όπως και η διαχρονική συνεργασία των δύο Επιστημονικών Εταιρειών, είχε οδηγήσει στην διεξαγωγή του 1ου Κύπρο-Ελλαδικού Ακτινολογικού Συνεδρίου το 2002 και έκτοτε συνεχίστηκε με επιτυχία ως 4ετής θεσμός. Το 2014, δεν έγινε λόγω των δύσκολων καιρών που περνούσαν Ελλάδα και Κύπρος. Τώρα το 4ο Κυπροελλαδικό Ακτινολογικό Συνέδριο γίνεται πραγματικότητα, χάρη στην ευγενή υποστήριξη των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Το συνέδριο αυτό καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης Ακτινολογίας και των επι μέρους υποειδικοτήτων της, με θέματα που ενδιαφέρουν και τις κλινικές ειδικότητες, καθώς και θέματα Ιατροφυσικής και Ακτινοτεχνολογίας. Το συνέδριο θα είναι διαδραστικό, στοχεύοντας στην υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τα πρόσφατα επιτεύγματα στην Ακτινολογία, καθώς και τροφή για συζήτηση σε θέματα που αφορούν την καθημερινή κλινική πράξη.

Στις δραστηριότητες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί 14 διακεκριμένοι Καθηγητές και Ακαδημαϊκοί δάσκαλοι από Ελλάδα και συμμετέχουν άλλοι 18 αξιόλογοι Κύπριοι ομιλητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 34 ομιλίες και αρκετές αναρτημένες ανακοινώσεις με στρόγγυλές τράπεζες και Work Shops.

Κατά την τελετή έναρξης, θα απονεμηθούν τιμητικοί τίτλοι: Στον Καθηγητή Νικόλα Γκουρτσογιάννη για την προσφορά του στην Ακτινολογία ανά την υφήλιο, τιμώντας ιδιαίτερα την Ελλάδα, ο οποίος θα αναπτύξει στην τιμητική του ομιλία, το θέμα, <Radiology and Multidisciplinary teams: Sructure , Role and Perspectives>.

Επίσης θα τιμηθούν ο Καθηγητής Κυριάκος Στριγγάρης και ο Δρ. Αλέκος Κανακάς για την πολυετή προσφορά τους ως πρόεδροι στις Ακτινολογικές Εταιρείες Ελλάδος και Κύπρου.

Η συμμετοχή όλων σας στο συνέδριο αυτό, θα συνδράμει στην επιτυχία του Συνεδρίου μας και στην συνέχιση του θεσμού αυτού.
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή επιτυχία στο Συνέδριο μας .

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δρ. Χρύσα Τζιακούρη (Πρόεδρος Ακτινολογικής Εταιρείας Κύπρου)
Καθ. Πάνος Πρασσόπουλος
(Πρόεδρος Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας)